Kategori Frågor och svar


Frågor och svar

Hur man gör en komposthögen

Killar, berätta om komposthögarna, här kastar vi gräs där, måste vi strö det på marken? Hur länge kommer det att vara möjligt att använda det? Hur får jag sågspån att ruttna, vi har flera påsar, vad kan man göra med dem? Det verkar som om de buntar sängarna, hur? Strö bara på toppen eller behöver ruttna?
Läs Mer
Frågor och svar

Aprikoser i förorterna

Bara ett universalmedel var önskan att odla aprikoser i landet. Det fungerar bara inte ännu. Kanske någon har en liknande upplevelse? De växter som jag planterar har inte ens en antydan om blommande. 554 visningar | 09/12/2015 02:43 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Varför hortensia lämnade vita

Hallå Säg mig snälla, hur är det med hortensia? Taggar: Gödselmedel 857 visningar | 08/16/2015 14:18 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (a) På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Varför de nedre bladen på en citron blir gula

Bra dag. Jag bestämde mig för att odla en citron från fröet, den växte redan cirka 10 cm. Och de nedre bladen började torka. Kanske någon stötte på vad som hände med honom? Taggar: Trädgård 229 visningar | 15/09/2015 16:00 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min dacha äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Torniga växter / kaktus ...

Vi har alla länge kända växter som kaktus. Men hur mycket vet vi om dem? Vilken är den bästa livsmiljön för denna art. Var i vilket land hur man planterar. Skötsel och vattningstid. Där historiskt den första arten har sitt ursprung i vilka länder. Det finns giftiga kaktusar, det finns kaktusar som blommar var 5-10 år.
Läs Mer
Frågor och svar

Vad kan odlas vid Svartahavskusten

Det är vinterfrukter som är intressanta :) vad kan i allmänhet passa ett milt, sydligt klimat, så att det kommer att bära frukt på vintern? tänker generellt på det mest uppenbara alternativet - tangeriner. Men jag vill ha något annat) 705 visningar | 09/14/2015 02:03 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (a) På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Thuja och tuyevik - vad är skillnaden

Hur kan man skilja? Funktioner för att använda båda? Tuevik, om jag inte misstar mig, användes i konstruktion på grund av vissa egenskaper hos trä. Thuja används för dekorativa planteringar. 1176 visningar | 09/15/2015 06:04 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Buskar längs banan

Vänligen meddela vilka buskar som kan planteras längs vägen? I söder såg jag att lavrushka växer på detta sätt - det är ganska tufft, men inte stickigt, och det är beskuren bildligt. Men här (mittbandet) blir det kyligt. Jag skulle vilja ha något lågt och att se inte som separata buskar, utan som en enda "gräns".
Läs Mer
Frågor och svar

Hur späds ut tobaksdamm för att vattna inomhusblommor

Berätta, snälla, hur kan man späda ut tobaksdamm för att vattna inomhusblommor? Tobaksdamm + vatten. Vilken andel? Taggar: Kitchen Garden 349 visningar | 09/03/2015 11:01 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man kan bli av med trälöss i trädgården

Berätta hur jag kan bli av med trälöss i trädgården? Taggar: Skadedjur, grönsaker 315 visningar | 09/12/2015 10:00 AM Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Vilka växter är lämpliga för arbo-skulpturer

Nyligen såg jag bilder på arboskulpturer och nu vill jag göra något själv. Tyvärr, där de var planerade, skrevs det om södra växter, som praktiskt taget aldrig finns i vårt land. Vilka av våra växter är lämpliga för att skapa en sådan skönhet? 435 visningar | 09/11/2015 01:14 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Plommon blev sjuka

Fruktade i flera år, var allt bra. Tre hinkar samlades in. Men nu är frukterna täckta med någon slags muck. Harts visas på platser på frukterna, och en mask sitter inne i plommon. Detta är andra året. Och på alla träd. Räknar hela bären på fingrarna: (Vad ska man göra? 842 visningar | 03.09.
Läs Mer
Frågor och svar

Valnötter

Valnöt är inte bara mycket användbart för kroppen, utan också träd är inte särskilt toleranta, låg temperatur. Den anpassar sig lätt till olika väderklimat. Jag vill plantera, i mitt eget hus på landet, ett par träd. Jag vet att det finns olika sorter, men vilka slår rot och det är bättre att gödsla?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man väljer ett bra sommarhus

Vi vill köpa en stuga. Vilka är de bästa kriterierna att bedöma? Hur väljer jag en bra om jag inte förstår väl? Taggar: Skadedjur 403 visningar | 08/26/2015 20:30 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem?
Läs Mer
Frågor och svar

Rådgivning växter för topiary

Välkommen! Rådgöra växterna för topiary (för enskilda figurer, inte ett staket)? Vilka växter lämpar sig väl för klippning? Håller deras form och densitet, inte kala på platser över tiden? 795 visningar | 09/10/2015 14:54 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Är det möjligt att inte klippa klematis för vintern

Det finns en klematis av den tredje gruppen av beskärning (nästan till noll) slags purpurea-fångenskap. Uppvuxen under 3 meter. Jag funderar på att föröka ... Vad händer om du inte klipper det, men tar bort det från sitt stöd och lägger det helt i spåret och fyller det, och täcker spåret för vintern ... Kommer det att fungera nu eller är det värt att hantera den här sommaren? Taggar: Sjukdom, växtodling, växter, växter 398 visningar | 18.
Läs Mer
Frågor och svar

Björnar i en sommarstuga

Förra dagen såg jag en berättelse där jag berömde användningen av ormbunkar på de skuggade områdena på platsen. Jag var glad över att vi bara har ett sådant problemhörn i vårt hus - vilket ogräs har vuxit i ett år. Men jag stötte på ett fullständigt avslag på denna idé av min fru, säger ormbunkar är inte bra!
Läs Mer
Frågor och svar

Förbättra tomtens fertilitet utan gödsel

Av någon anledning vill jag inte använda gödsel för gödselmedel. Men vilka andra metoder finns för att öka webbplatsens fertilitet? Personligen såar jag vit senap två gånger om året. Det växer ganska snabbt. Om den gröna massan klipps och inbäddas i jorden under blomningen, kommer jorden att berikas med både organiskt material och växtväxtstimulator (epin).
Läs Mer
Frågor och svar

Bathhouse - cedertrum

Kära vänner, jag hade en fråga om att bygga ett billigt och litet bad. När jag klättrade över internet upptäckte jag att de sålde badhus - cederfat. Kanske någon stötte på sådant eller vem de står? Jag kommer att vara glad över alla råd! Alla för- och nackdelar? Tack! Taggar: Faciliteter, lusthus, uteplats 1130 visningar | 23.
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man kan bli av med sen blight i växthus

God eftermiddag Frågan är banal, men relevant. Den yttersta raden: i ett polykarbonat växthus med tomater på denna kalla, fuktiga sommar, dök sen blight. Vilka aktiviteter bör genomföras under hösten för att försöka bli av med denna svamp i växthuset? Det finns många olika tips på Internet, från rökbomber och brinnande ren ull i ett stängt växthus till borstning av metallkonstruktioner i ett växthus.
Läs Mer
Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos